Úvod Blog Za kolik koupíte kvalitní polstry na zahradní nábytek

Za kolik koupíte kvalitní polstry na zahradní nábytek

09. 11. 2020 Rady a tipy

Už vás nebaví polstrování na zahradní židle a lavice, které je po jedné sezóně „na odpis“? Dejte vale párajícím se poduškám s pokrčenými molitany. Poohlédněte se po kvalitních sedácích, které vydrží, a navíc budou i krásně vypadat.

Jak poznat kvalitní polstrování?

Kvalitní polstrování na zahradu se nerozpáře po jedné sezóně a pěnová výplň uvnitř zůstává stále rovná a pevná. Podušky, které vydrží, jsou precizně obšité stuhou a prošité v opěradle. Na židle jej uchytíte pevně pomocí silné gumy a tkaniček v ohybu, takže se nebude neustále posouvat. Nákup kvalitních polstrů se opravdu vyplatí, protože vám vydrží násobně déle než ty obyčejné ze supermarketu, které můžete po každé sezóně vyhodit.

V naší nabídce najdete polstry od tradiční rakouské značky Doppler. Ta se už před více než 70 lety začala zabývat výrobou deštníků a postupně svůj sortiment rozšířila na většinu textilního vybavení na zahradu. Přesvědčte se o jakosti polstrů Doppler a vyberte si ze široké nabídky desítek barev a vzorů. K dispozici jsou polstry na židle, lavice, houpačky, ale i dekorační polštářky, či ubrusy.

Cena kompletních polstrů na zahradní židle (opěrka a sedák) se pohybuje od 299 do 999 Kč.

Za málo peněz hodně muziky – nejlevnější polstry, které stojí za to

Ceník polstrů je velmi přívětivý. Nejlevnější polstrování na židle seženete už od 99 Kč! Za tuto cenu pořídíte jednobarevné sedáky v různých barevných provedeních. Nejdostupnější polstry řadíme do kategorie Doppler Basic a Doppler Spot. V těchto kolekcích seženete jak kompletní polstrování židlí (spojen sedák a opěrka), tak podušky na lavice, lehátka a další.

Doppler Opěrka na třímístnou lavici

Polstr Doppler SPOT 3104 - károvaný vzor

 

Luxusní a odolné polstrování pro náročné

Sháníte to nejlepší polstrování a rádi si připlatíte, když produkt stojí za to? Prohlédněte si kategorie Star a De Luxe.

Polstry Doppler Star jsou nejodolnější řadou, která je vhodná pro rodiny s dětmi a domácími mazlíčky. Díky potahům ze syntetickému materiálu Dralon vydrží opravdu dlouho a nevyblednou ani na letním slunci. Oceníte komfortní tloušťku výplně 7 cm a snímatelný potah, který například po polití jednoduše vyperete a je zase jako nový. Podušky Star jsou jednobarevné - šedé, černé a červené. Sluší každé zahradě!

Červený zahradní polstr Star odolný

Červený polstr Doppler STAR 7028

Trendy designová kolekce polstrů Doppler De Luxe je zde pro zákazníky, kteří chtějí pohodlné sezení na vyšší podušce a svěží vzhled, který oživí zahradu a terasu. Polstrování této řady je opatřeno speciálním potahovým materiálem umožňujícím nejvyšší kvalitu digitálního tisku, takže je na co se dívat! Z pestré nabídky dekorů si určitě vyberete.

Zpět na blog

Další úlovky z blogu
Prakticky i zábavně ze světa nábytku a zahrady

Novinka! Polstry na nábytek z palet

Určitě znáte trend nábytku z palet, který je s námi už nějakou dobu a jen tak nezmizí. Chystáte se taky vyrábět? Pořiďte si polstry, které váš nábytek z palet doplní a jsou mu jako šité na míru. Pojďte se dozvědět více. Jak za pár korun vyrobit parádní nábytek? Toužíte po originálním nábytku do…

Celý článek

Rady a tipy 14. 10. 2020

Jarní a letní dekory polstrů, které rozzáří vaši terasu

Příroda nabírá po zimě nový dech, sluníčko má větší sílu a stromy rozkvétají. Nechejte rozkvést i vaši zahradu, či terasu. Jak na to? Kromě jarního úklidu v domácnosti si vaši pozornost zaslouží také zahradní posezení. Po jeho očištění a pravidelné údržbě stojí za úvahu, jestli by mu neslušelo nové…

Celý článek

Rady a tipy 26. 03. 2020

Vybírejte polstry s impregnací proti špíně a vlhkosti

Polstrování je praktické hned ve dvou ohledech. Díky své měkkosti dodá nábytku na komfortu a zároveň vám pomůže posezení barevně sladit s interiérem, či exteriérem, nebo oživit terasu a zimní zahradu. Vybíráte nové zahradní podušky? V tom případě by se vám mohly hodit polstry Doppler se speciální…

Celý článek

Rady a tipy 18. 02. 2020

Potřebujete sedáky na židle? Vybírejte podle rozměrů

Kvalitní sedáky zahradní nábytek oživí a přidají na komfortu. Chystáte se je objednat, ale nejste si jisti, které zvolit? Je to snadné – stačí si pročíst náš přehled. Polstrování, polstr, sedák či poduška je obšitá látka vyplněná molitanem, polyesterovým rounem či jinými materiály. Rázem promění…

Celý článek

Rady a tipy 23. 10. 2019