Úvod Blog Vybírejte polstry s impregnací proti špíně a vlhkosti

Vybírejte polstry s impregnací proti špíně a vlhkosti

18. 02. 2020 Rady a tipy

Polstrování je praktické hned ve dvou ohledech. Díky své měkkosti dodá nábytku na komfortu a zároveň vám pomůže posezení barevně sladit s interiérem, či exteriérem, nebo oživit terasu a zimní zahradu.

Vybíráte nové zahradní podušky? V tom případě by se vám mohly hodit polstry Doppler se speciální impregnací. Rádi bychom vám představili jejich řadu Spirit.

Polstry Doppler řady Spirit: stylové a praktické zároveň

Možná vás ani nenapadlo, že by polstrování kromě barvy a tloušťky mohlo mít i další parametry a vlastnosti. Doppler Spirit jsou podušky, polštářky a podsedáky s potahy z bavlněné tkaniny a softpolyesteru s impregnací proti plísni a špíně.

Tento materiál zajišťuje, že se nečistoty, špína a prach drží na povrchu látky a nedostávají se do její struktury, takže pro vyčištění vám stačí pouze povrch přetřít vlhkým hadříkem. To je velmi praktické obzvlášť pro venkovní posezení, ale také do jídelny, nebo vytíženějších komerčních prostor, jako jsou restaurace a kavárny. Impregnované polstrování si zamilují rodiny s dětmi a domácími mazlíčky.

Polstry Spirit jsou velmi pohodlné (šířka 6 cm). K nábytku je snadno připevníte šňůrkou v ohybu a nastavitelným rypsem v opěrné části. Pokud ještě neznáte našeho rakouského dodavatele polstrů, doporučujeme vám článek o polstrech značky Doppler.

Jaké druhy polstrů nabízí odolná řada Spirit?

V řadě odolných polstrů Spirit máte na výběr hned několik variant, nemusíte se omezovat na nudné vzory, které má na zahradě každý. Co se týče dekorů, je k dispozici jak letní barevné provedení, nadčasové hnědé, univerzální šedé, či romantické šedo červené. Vybere si zkrátka každý. Dále můžete volit z různých tvarů polstrů:

  • dekorativní polštář - poslouží skvěle i jako doplněk k zahradnímu posezení,
  • sedák pro klasické sezení na terase, nebo balkónu,
  • polstr na židli s nízkou opěrkou,
  • polstr na židli s vysokou opěrkou,
  • polstr na křeslo relax pro lehátka,
  • polstr na houpačky o šířce 150 a 170 cm.

Promyslete, které polstry by se vám hodily a objednejte si na letošní zahradní sezónu polstrování řady Doppler Spirit.

Zpět na blog

Další úlovky z blogu
Prakticky i zábavně ze světa nábytku a zahrady

Za kolik koupíte kvalitní polstry na zahradní nábytek

Už vás nebaví polstrování na zahradní židle a lavice, které je po jedné sezóně „na odpis“? Dejte vale párajícím se poduškám s pokrčenými molitany. Poohlédněte se po kvalitních sedácích, které vydrží, a navíc budou i krásně vypadat. Jak poznat kvalitní polstrování? Kvalitní polstrování na…

Celý článek

Rady a tipy 09. 11. 2020

Novinka! Polstry na nábytek z palet

Určitě znáte trend nábytku z palet, který je s námi už nějakou dobu a jen tak nezmizí. Chystáte se taky vyrábět? Pořiďte si polstry, které váš nábytek z palet doplní a jsou mu jako šité na míru. Pojďte se dozvědět více. Jak za pár korun vyrobit parádní nábytek? Toužíte po originálním nábytku do…

Celý článek

Rady a tipy 14. 10. 2020

Jarní a letní dekory polstrů, které rozzáří vaši terasu

Příroda nabírá po zimě nový dech, sluníčko má větší sílu a stromy rozkvétají. Nechejte rozkvést i vaši zahradu, či terasu. Jak na to? Kromě jarního úklidu v domácnosti si vaši pozornost zaslouží také zahradní posezení. Po jeho očištění a pravidelné údržbě stojí za úvahu, jestli by mu neslušelo nové…

Celý článek

Rady a tipy 26. 03. 2020

Potřebujete sedáky na židle? Vybírejte podle rozměrů

Kvalitní sedáky zahradní nábytek oživí a přidají na komfortu. Chystáte se je objednat, ale nejste si jisti, které zvolit? Je to snadné – stačí si pročíst náš přehled. Polstrování, polstr, sedák či poduška je obšitá látka vyplněná molitanem, polyesterovým rounem či jinými materiály. Rázem promění…

Celý článek

Rady a tipy 23. 10. 2019