Úvod Blog Jarní a letní dekory polstrů, které rozzáří vaši terasu

Jarní a letní dekory polstrů, které rozzáří vaši terasu

26. 03. 2020 Rady a tipy

Příroda nabírá po zimě nový dech, sluníčko má větší sílu a stromy rozkvétají. Nechejte rozkvést i vaši zahradu, či terasu. Jak na to? Kromě jarního úklidu v domácnosti si vaši pozornost zaslouží také zahradní posezení. Po jeho očištění a pravidelné údržbě stojí za úvahu, jestli by mu neslušelo nové polstrování.

My vám dnes dáme tipy na jarní a letní vzory polstrů, které zaručeně oživí každý zahradní set a hodí se jak k dřevěným, tak ke kovovým, či ratanovým posezením.

Polstry na židle, lehátka i houpačky a dekorační polštářky

V naší nabídce najdete celou řadu polstrů různých tvarů a velikostí, takže můžete jednoduše vytvořit komplet polstrování v jednom dekoru, které skvěle sedne na židle s vysokou i nízkou opěrkou, na houpačku a lehátko.

K jaru a létu neodmyslitelně patří přírodní motivy. Novinkou v naší nabídce je romantický dekor zelené rostliny s květy na bílém pozadí. Tento jemný motiv je univerzální a působí velmi elegantně. Najdete jej v řadě polstrů Doppler Elegant 2233, které jsou kromě krásného vzhledu také praktické – mají potah se zipem, který lze sejmout a vyprat v pračce.

V poslední době je moderní také motiv velkých palmových listů, který můžete nyní najít i na polstrování Doppler Living 9920. Pokud jste spíše konzervativnější a polstry v zářivých barvách vás nezaujaly, určitě se vám bude líbit dekor Doppler Living 2097 s abstraktními béžovými květy na šedém podkladu.

Veselé sedáky na židle, které vykouzlí úsměv na tváři nejen dětem

Máte rádi ovoce a přejete si oživit svůj zahradní nábytek? Skvělou volbou budou vtipné sedáky na židle, které vypadají jako plátky ovoce a zaručeně se budou líbit vašim dětem.

V naší nabídce najdete meloun, kiwipomeranč. Kulaté sedáky mají průměr 38 cm a snímatelný potah, který lze vyprat.

Užijte si letošní zahradní sezónu naplno a pohodlně!

Zpět na blog

Další úlovky z blogu
Prakticky i zábavně ze světa nábytku a zahrady

Za kolik koupíte kvalitní polstry na zahradní nábytek

Už vás nebaví polstrování na zahradní židle a lavice, které je po jedné sezóně „na odpis“? Dejte vale párajícím se poduškám s pokrčenými molitany. Poohlédněte se po kvalitních sedácích, které vydrží, a navíc budou i krásně vypadat. Jak poznat kvalitní polstrování? Kvalitní polstrování na…

Celý článek

Rady a tipy 09. 11. 2020

Novinka! Polstry na nábytek z palet

Určitě znáte trend nábytku z palet, který je s námi už nějakou dobu a jen tak nezmizí. Chystáte se taky vyrábět? Pořiďte si polstry, které váš nábytek z palet doplní a jsou mu jako šité na míru. Pojďte se dozvědět více. Jak za pár korun vyrobit parádní nábytek? Toužíte po originálním nábytku do…

Celý článek

Rady a tipy 14. 10. 2020

Vybírejte polstry s impregnací proti špíně a vlhkosti

Polstrování je praktické hned ve dvou ohledech. Díky své měkkosti dodá nábytku na komfortu a zároveň vám pomůže posezení barevně sladit s interiérem, či exteriérem, nebo oživit terasu a zimní zahradu. Vybíráte nové zahradní podušky? V tom případě by se vám mohly hodit polstry Doppler se speciální…

Celý článek

Rady a tipy 18. 02. 2020

Potřebujete sedáky na židle? Vybírejte podle rozměrů

Kvalitní sedáky zahradní nábytek oživí a přidají na komfortu. Chystáte se je objednat, ale nejste si jisti, které zvolit? Je to snadné – stačí si pročíst náš přehled. Polstrování, polstr, sedák či poduška je obšitá látka vyplněná molitanem, polyesterovým rounem či jinými materiály. Rázem promění…

Celý článek

Rady a tipy 23. 10. 2019