Úvod Blog Značkové polstry Doppler

Značkové polstry Doppler

26. 01. 2018 Rady a tipy

Chcete kvalitní, moderní a stylové polstry pro váš zahradní nábytek nebo interiér? Jste tady správně. Našim hlavním dodavatelem polstrů je značka Doppler, která vznikla již v roce 1947 v Rakousku jako výrobce deštníků a s přidáním nového sortimentu funguje i dnes. Jsme rádi, že vám můžeme nabídnout tak kvalitní výrobky, které značka Doppler vyrábí.

Vývoj a současnost firmy Doppler

Společnost byla založena více než před 70. lety v Braunau am Inn. Šlo o malý rodinný podnik, který se zabýval výrobou deštníků. Později byla vytvořena pobočka v Německu, v roce 1991 v České republice a v roce 1992 i na Slovensku. Dceřinou firmou je také společnost Derby Sunrain, sídlící v Hongkongu, která zajišťuje dovoz z Dálného Východu.

Firma nezůstala pouze u výroby deštníků, ale rozšířila svůj sortiment dále o slunečníky, aby vyvážila sezónní nabídku. Poté se začala zabývat také zahradním nábytkem a polstry, které od nich dnes odebíráme.

Neustále vyvíjejí nové materiály a produkty, využívají nejmodernější technologie a dbají na kvalitu a stoprocentní spokojenost svých zákazníků. Několikrát ročně se se svými produkty účastní veletrhů v ČR i po světě.

V České republice můžete tyto polstry zakoupit ve velkých obchodních řetězcích, u drobných obchodníků a přes obchodní zástupce. U nás naleznete širokou nabídku jejich produktů, ze kterých si vyberete vše, co byste mohli potřebovat.

Naše nabídka výrobků Doppler

Vyberte si, jaké produkty potřebujete, u nás naleznete všechny varianty pro váš zahradní nábytek, abyste byli spokojeni. Nabízíme polstry na křesla s různě velkou opěrkou, ale o oddělené polstry (monobloky). V sortimentu značky Doppler najdete i polstry ušité na zahradní lehátka, na houpačky, polstry na pivní sety (lavice, které vidíte nejčastěji na zahrádkách hospůdek), ale i dekorační polštářky, nebo ubrusy.

Přečtěte si také jak si vybrat polstryproč je dobré si je pořídit a jak je udržovat

Zpět na blog

Další úlovky z blogu
Prakticky i zábavně ze světa nábytku a zahrady

Za kolik koupíte kvalitní polstry na zahradní nábytek

Už vás nebaví polstrování na zahradní židle a lavice, které je po jedné sezóně „na odpis“? Dejte vale párajícím se poduškám s pokrčenými molitany. Poohlédněte se po kvalitních sedácích, které vydrží, a navíc budou i krásně vypadat. Jak poznat kvalitní polstrování? Kvalitní polstrování na…

Celý článek

Rady a tipy 09. 11. 2020

Novinka! Polstry na nábytek z palet

Určitě znáte trend nábytku z palet, který je s námi už nějakou dobu a jen tak nezmizí. Chystáte se taky vyrábět? Pořiďte si polstry, které váš nábytek z palet doplní a jsou mu jako šité na míru. Pojďte se dozvědět více. Jak za pár korun vyrobit parádní nábytek? Toužíte po originálním nábytku do…

Celý článek

Rady a tipy 14. 10. 2020

Jarní a letní dekory polstrů, které rozzáří vaši terasu

Příroda nabírá po zimě nový dech, sluníčko má větší sílu a stromy rozkvétají. Nechejte rozkvést i vaši zahradu, či terasu. Jak na to? Kromě jarního úklidu v domácnosti si vaši pozornost zaslouží také zahradní posezení. Po jeho očištění a pravidelné údržbě stojí za úvahu, jestli by mu neslušelo nové…

Celý článek

Rady a tipy 26. 03. 2020

Vybírejte polstry s impregnací proti špíně a vlhkosti

Polstrování je praktické hned ve dvou ohledech. Díky své měkkosti dodá nábytku na komfortu a zároveň vám pomůže posezení barevně sladit s interiérem, či exteriérem, nebo oživit terasu a zimní zahradu. Vybíráte nové zahradní podušky? V tom případě by se vám mohly hodit polstry Doppler se speciální…

Celý článek

Rady a tipy 18. 02. 2020