Úvod Blog Jak sedět pohodlně? Na značkovém sedáku Doppler

Jak sedět pohodlně? Na značkovém sedáku Doppler

14. 06. 2018 Rady a tipy

Našeho hlavního dodavatele sedáků, firmu Doppler, už jistě znáte. Dnes se podíváme na sortiment jejich sedáků a podušek, které jsou součástí naší nabídky a ze kterých můžete vybírat, když chcete svůj zahradní nábytek udělat ještě pohodlnějším.

Aby se vám lépe sedělo

Zdaleka nejvíce využívají naši zákazníci sedáky určené na židle, či křesla, zpravidla na zahradu, nebo do jídelny. Ze široké nabídky velikostí, tvarů a barev si vybere skutečně každý. Produkty jsou roztříděny do přehledných kategorií, abychom vám usnadnili výběr. Pokud máte doma židli s nízkou opěrkou, jako je třeba kovová židle Sága, vybírejte z kategorií křesla nízká opěrka. Sedáky jsou k židli zpravidla uchyceny pomocí pevné gumy a dvou tkaniček v ohybu. Další variantou je vyšší opírací část, jako je například u kovového křesla Elton. Pro ně najdete vhodné sedáky v kategorii křeslo vysoká opěrka. Pokud nepotřebujete opěrku zad, je pro vás tou pravou kategorie sedáky, kde si z různých tvarů sedáků zvolíte ten přesně padnoucí na vaši židli.

Doppler Polstr vysoký DE LUXE 7002
Doppler Polstr vysoký DE LUXE 7002

Vybrat si můžete z mnoha designů. Ať už toužíte pro jednoduchých jednobarevných sedácích, či po těch s abstraktními vzory, nebo třeba s rozkvetlou loukou perfektní na léto, ten pravý určitě najdete.

Sedáky nejen na židle  

Sedáky a podušky pro komfortnější a měkčí povrch nejsou jen výsadou židlí a křesel. U nás můžete nakoupit také polstry na lehátka, díky kterým bude každá letní opalovačka ještě příjemnější. Jsou vyrobeny ze snadno udržovatelných a prodyšných materiálů a navíc opatřeny zipem.

I na houpačce můžete mít ještě větší pohodlí – jde to jednoduše se sedáky na houpačku. Můžete si vybrat variantu se zipem a opěrkou na záda, nebo bez zipu pouze na sedací část. Velikost přizpůsobíme vaší houpačce na míru, stačí uvést rozměry sedací a případně opírací části houpačky do poznámky při objednávce.

Vyberte si krásnou kombinaci sedáků podle vašich preferencí a udělejte své posezení a zahradní nábytek ještě komfortnějšími. V případě nejasností se na nás neváhejte obrátit, rádi vám s čímkoli poradíme.

Zpět na blog

Další úlovky z blogu
Prakticky i zábavně ze světa nábytku a zahrady

Za kolik koupíte kvalitní polstry na zahradní nábytek

Už vás nebaví polstrování na zahradní židle a lavice, které je po jedné sezóně „na odpis“? Dejte vale párajícím se poduškám s pokrčenými molitany. Poohlédněte se po kvalitních sedácích, které vydrží, a navíc budou i krásně vypadat. Jak poznat kvalitní polstrování? Kvalitní polstrování na…

Celý článek

Rady a tipy 09. 11. 2020

Novinka! Polstry na nábytek z palet

Určitě znáte trend nábytku z palet, který je s námi už nějakou dobu a jen tak nezmizí. Chystáte se taky vyrábět? Pořiďte si polstry, které váš nábytek z palet doplní a jsou mu jako šité na míru. Pojďte se dozvědět více. Jak za pár korun vyrobit parádní nábytek? Toužíte po originálním nábytku do…

Celý článek

Rady a tipy 14. 10. 2020

Jarní a letní dekory polstrů, které rozzáří vaši terasu

Příroda nabírá po zimě nový dech, sluníčko má větší sílu a stromy rozkvétají. Nechejte rozkvést i vaši zahradu, či terasu. Jak na to? Kromě jarního úklidu v domácnosti si vaši pozornost zaslouží také zahradní posezení. Po jeho očištění a pravidelné údržbě stojí za úvahu, jestli by mu neslušelo nové…

Celý článek

Rady a tipy 26. 03. 2020

Vybírejte polstry s impregnací proti špíně a vlhkosti

Polstrování je praktické hned ve dvou ohledech. Díky své měkkosti dodá nábytku na komfortu a zároveň vám pomůže posezení barevně sladit s interiérem, či exteriérem, nebo oživit terasu a zimní zahradu. Vybíráte nové zahradní podušky? V tom případě by se vám mohly hodit polstry Doppler se speciální…

Celý článek

Rady a tipy 18. 02. 2020